ako na to?

Originálny recept na čokoládové fondue! Ako na neho?

Zloženie: 1 šálka silnej smotany (alebo mlieka) 2 oz tmavej čokolády 3/4 šálky cukru 2 lyžice nesoleného masla 4 šálky nasekaných orechov (kešu, vlašské orechy, mandle atď.) Pokyny: Krém kombinujte s cukrom v hrnci na médiu zahrievajte, kým nepríde k varu. Ihneď odstavíme z ohňa a vmiešame rozpustené maslo. Pred nalievaním do ľadovej vody nechajte úplne vychladnúť. Nechajte cez noc chladiť v chladničke.

Zmes prelejte cez sitko s jemnými okami do veľkej misy. Zlikvidujte všetky pevné látky, ktoré neobsahujú čokoládu ani orechy. Vložte misku späť do mrazničky a pripravte ďalšie ingrediencie. Zmiešajte všetky svoje suché ingrediencie v malej mixovacej miske pomocou elektrického mixéra, kým nepripomínajú hrubé jedlo (možno budete musieť pridať ďalšiu tekutinu). Pridajte mokré ingrediencie k suchým ingredienciám a miešajte, kým nebudú dobre spojené. Ak je to potrebné, pridajte ešte trochu múky, ak je to potrebné. Zložte nasekané orechy. Chladničku pripravte na podávanie. Ihneď podávajte alebo skladujte vo vzduchotesnej nádobe pri izbovej teplote až jeden týždeň.

To by samozrejme nemala byť jediná vec, ktorú na svoju stránku umiestnite. Musíte sa ubezpečiť, že každý týždeň alebo tak získate vždy nový obsah od odborníka. Pokiaľ to urobíte, budete môcť udržať angažovanosť komunity a značku svojej spoločnosti vonku. Opäť nezabudnite do blogového príspevku pridať dobrý obrázok, aby vaši zákazníci videli, ako to vyzerá, a aby vedeli, že ide o skutočnú dohodu.

Ako vždy sa chcete uistiť, že ste čo najviac zapojený do svojej komunity. Platí to najmä vtedy, keď sa snažíte budovať značku pre spoločnosť. Budete potrebovať ľudí, aby sa stali fanúšikmi. Môžete začať použitím rôznych funkcií sociálnych médií, ktoré sú k dispozícii na webových stránkach. Ak niekto niečo zdieľa na svojej stene, choďte do toho a zdieľajte to tiež na svojej stene. Keď ľudia komentujú vaše príspevky, odpovedzte na ich komentáre. Vďaka tomu budú mať pocit, že hovoríte priamo s nimi, a budú sa vracať po ďalšie.

Tieto stratégie sú skvelé, pretože vám pomôžu pri budovaní značky vašej spoločnosti online. S rastom vášho podnikania budete chcieť tieto a ďalšie nástroje sociálnych médií naďalej používať.

Čokoládové fondue je skvelý spôsob, ako dať svojej párty ten elegantný pocit. Zhromaždenie okolo hrnca s roztopenou lahodnosťou a namáčanie rôznych druhov ovocia a iných jedál je niečo také úžasné, že ľudia chcú mať dobrý čas! Čokoládové fondue sa dá ľahko pripraviť aj doma. Môžete si ho vyrobiť deň pred párty a potom ho len ohriať, keď ste pripravení zahájiť slávnosti. Tu je jednoduchý recept, ktorý môžete vyskúšať …

Recept na čokoládové fondue:

V hrnci na strednom ohni priveďte 1 pohár silnej smotany tesne po bod varu. Odstavte z ohňa a vmiešajte 2 unce nakrájanej horkosladkej alebo polosladkej čokolády, kým sa neroztopia. Vmiešajte 1/4 šálky nesoleného masla nakrájaného na kúsky do hladka. Preložíme do hrnca na fondue a zahrievame na najmenšom ohni. (Môžete tiež použiť elektrický výrobník fondue. Ak nepoužívate hrniec na fondue, udržujte čokoládovú zmes v miske na panvici s dusenou vodou.)

Namáčané predmety: Kocky chleba, praclíky, marshmallow, ovocné plátky, bábovka alebo dámske prsty a cukrovinky v tvare kužeľa.

Okrem týchto návrhov môžete vyskúšať aj iné ovocie a dezerty, ktoré môžete namáčať do čokoládového fondue. Na svojej párty sa určite bavte.

Ak si potrebujete svoj hrnček na fondue trochu obliecť, nájdete tu rôzne hrnčeky na fondue:

Čokoládový hrniec s fondue

Všetky druhy vynikajúcich receptov na fondue nájdete aj online. Bavte sa a užite si svoju párty!

Jedným z najlepších spôsobov, ako udržať vysokú kvalitu svojej reštaurácie, je robiť všetko od nuly. Domáce suroviny nielenže chutia lepšie, ale z dlhodobého hľadiska aj lacnejšie. Existuje niekoľko vecí, ktoré si môžete vyrobiť sami, než aby ste si ich kupovali už vyrobené v supermarkete alebo od predajcu. Jednou z týchto vecí je majonéza. Je to skutočne veľmi ľahké a netrvá to toľko času ani námahy. Potrebujete iba vajíčko, trochu oleja a niečo, s čím ho zmiešate.

Recept na domácu majonézu:

  • 1 čerstvé vajce
  • 1 lyžička biely ocot
  • 1/2 lyžičky. suchá horčica
  • 1/4 lyžičky. soľ
  • 1 šálka rastlinného oleja

Do nádoby s tesne uzavretým vekom vložte vajce, ocot, horčicu a soľ. Zakryte a pretrepte, kým sa všetky ingrediencie nezmiešajú dokopy. Pridajte olej niekoľko kvapiek po druhej a pritom pokračujte v pretrepávaní. Po pridaní všetkého oleja pretrepávať 30 sekúnd. Uchovávajte v chladničke, pokiaľ to nie je potrebné. Vyrobí sa asi 1 pohár.

Majonézu možno použiť v mnohých rôznych receptoch vrátane: zemiakového šalátu, makarónového šalátu, tuniakového šalátu a kuracieho šalátu.

Ďalšia vec, ktorú si môžete pripraviť sami, je pečivová múka. Väčšina komerčných pekární a niektorých obchodov s potravinami ho predáva, ale ak sa vám nejaká múka na pečivo dostane do rúk, získate sviežejší produkt. Cukrárenská múka sa používa v mnohých receptoch vrátane: kôrkových koláčov, koláčikov a koláčov.