Jedlo

Kuracie krk: veľmi vážny problém?

Možno si myslíte, že odstránenie kuracieho krku nie je potrebné alebo dokonca nebezpečné. Nie je to však len odstránenie kuracieho krku, ktoré by mohlo spôsobiť problémy. Ak uvažujete o konzumácii kuracích krkov, musíte pochopiť, čo to kurací krk vlastne je a prečo je to pre vaše zdravie také zlé. Najprv sa pozrime, čo je to „krk“.

Kurací krk je kus mäsa okolo vtáčej hlavy, ktorý obsahuje cievy a nervy. Tento druh mäsa môže obsahovať parazity, ako sú červy, červy, muchy a iný hmyz. Existuje veľa rôznych druhov kuracích krkov a veľmi sa líšia chuťou a textúrou. Niektoré kuracie krky sú veľmi jemné, zatiaľ čo iné sú tvrdé. Ak je to možné, možno by ste sa týmto typom krkov mali vyhnúť.

Aké je riziko konzumácie kuracích orechov?

Kuracie orechy (tiež známe ako kuracie pečeň) sú bežným občerstvením, ktoré konzumujú deti i dospelí. Skladajú sa z mletých kúskov kuracieho mäsa, ktoré sú potreté tukom a dochucujú korením ako škorica, klinčeky, muškátový oriešok, zázvor, kardamón, nové korenie a čierne korenie.

Odborníci na zdravie však varujú, že konzervované kuracie orechy nespĺňajú bezpečnostné normy a môžu obsahovať nebezpečné množstvá olova. Tvrdí sa, že plechovky obsahujú najmenej dvojnásobok zákonného množstva toxického kovu.

V niektorých prípadoch zistili viac ako sedemnásobok limitu stanoveného FDA. Kuracie pečene sú obzvlášť ohrozené kontamináciou olovom, pretože trávia väčšinu života pasením na pôde a rastlinách, ktoré obsahujú ťažký kov.

Aj malé množstvo olova môže byť škodlivé, najmä pre deti. Môže to mať vplyv na fungovanie ich mozgu a spôsobiť problémy so správaním. V extrémnych prípadoch môže spôsobiť záchvaty, kómy a smrť. AdultLDL je „dobrý“ cholesterol (podporujúci LDL), ktorý sa nachádza v krvi. Priemerná hladina je medzi 40 – 130 mg / dl, lepšie čísla sú vyššie. Aj keď je nízka hladina žiaduca, sú nízke aj vysoké hladiny nežiaduce. Aj keď je zrejmé, že je to zrejmé, vysoké hladiny sú horšie ako nízke hladiny. Pretože sme všetci rozdielni, to, čo je pre jedného vysoká úroveň, môže byť pre druhého nízka.

Vysoká hladina LDL môže viesť k ochoreniu známemu ako ateroskleróza (kôrnatenie tepien). To môže viesť k bolestiam na hrudníku (angína) alebo k infarktu. Nízka hladina môže viesť okrem iného k zvýšenému krvácaniu a tvorbe modrín.