varenie

Ako variť mrazené krabie nohy dungeness?

1) V prvom rade je veľmi dôležité odstrániť pazúry zo zamrznutých krabích nôh. Môžete to urobiť nožom alebo použiť ruky. Ak používate ruky, musíte sa uistiť, že pri odstraňovaní pazúrika z nohy príliš nestydnú.

2) Akonáhle je špáradlo odstránené, vložte ich do misky s ľadovou vodou, kým úplne nevychladnú. Nevynechávajte ich dlho.

3) Potom budete musieť spustiť proces varenia. Môžete ich buď uvariť v pare, alebo uvariť vo vode alebo dokonca v mikrovlnnej rúre.

4) Na parenie dajte trochu vody do misky na omáčku a potom do nej vložte rošt. Ďalej položte krab na vrch stojana. Voda by sa nemala dotýkať kraba.

5) Krab prikryjeme a varíme, kým nesčervenajú. To by malo trvať asi 15 minút.

6) Na prevarenie vložte kraba do veľkého hrnca s vodou. Uistite sa, že voda pokrýva krab. Do vody nepridávajte žiadnu soľ.

7) Na vrch hrnca dajte pokrievku a plameň vysoko zapnite. Akonáhle voda začne vrieť, znížte teplotu na nízku teplotu a duste ju 15 minút.

8) Hneď ako hrniec dokončíte, odstavte ho z ohňa a premiestnite do cedníka. Spustite kraba pod studenou vodou, kým nebude dostatočne chladný na to, aby to zvládol.

9) Po vychladnutí môžete kraba zjesť alebo ho podľa potreby radšej uvariť.

Ako variť krab Dungeness

Pri varení kraba dungeness máte niekoľko možností. Môžete ich variť, pariť, vyprážať alebo dokonca jesť surové. Všetky chutia výborne, keď sú správne pripravené. Je to na vás.

Pri varení kraba dungeness sa uistite, že ste im v hrnci poskytli dostatok priestoru. Zvyknú sa krútiť, keď sú uvarené, takže im poskytnite dostatok priestoru na pohyb. Ak sa nepohybujú dostatočne, nebudú dôkladne uvarené.

Kraby v pare sú ďalším skvelým spôsobom, ako ich uvariť. Môžete ich dusiť v pare alebo dokonca v hrnci. Len sa uistite, že sa voda nedotýka hrnca.

Krab na vyprážanie je vynikajúci spôsob, ako pripraviť kraba na dunginess. Len si nezabudnite v obchode vyzdvihnúť nejaké krabí sušienky. Tieto sú navrhnuté tak, aby ľahko zlomili škrupinu kraba, a fungujú skvele. Ľahko sa používajú každému a sú lacné.

Jesť kraba v surovom stave je skvelý spôsob, ako si rýchlo zajesť. Chutia dobre a dajú sa ľahko zohnať. Nezabudnite ich variť alebo chladiť skôr, ako ich zjete.

Ako jesť kraba Dungeness

Pri konzumácii krabov budete potrebovať niekoľko nástrojov. Krabí cracker je jedným z nich. Je ľahké ich nájsť a sú pomerne lacné. Spravidla ich nájdete priamo pri boku samotného kraba. Jednoduchý štiepač štiepky neurobí trik, pokiaľ ide o kraba dungeness. Potrebujete skutočného kraba.

Ďalším nástrojom, ktorý budete potrebovať, je niečo, čím by ste krabia zjedli. Nerobilo by to, aby ste to skúsili zjesť vidličkou alebo lyžičkou. Potrebujete niečo silnejšie ako krabová palička, do zovretia bude fungovať drevené kladivo alebo dokonca skrutkovač. Áno, povedal som skrutkovač.

Posledná vec, ktorú budete potrebovať, je niečo, s čím naberiete krabie mäso. Niektorí ľudia používajú ruky, ale to sa neodporúča. Chemikálie, ktoré sú v krabe a pomáhajú mu zostať nažive, môžu spôsobiť vážnu reakciu, ak sa dostanú do vášho systému. Niektoré z nich môžu spôsobiť alergickú reakciu, zatiaľ čo iné môžu spôsobiť ďalšie problémy. Najlepšie je jednoducho použiť kúsok chleba alebo cracker na vyrezanie mäsa zo škrupiny.

Keď budete mať správne nástroje, môžete začať hodovať na svojom krabe. Väčšina ľudí rada začína najskôr nohami. Predtým, ako urobíte čokoľvek iné, rozlomte tieto pazúry a najskôr z nich vyberte mäso. Toto je najlepšia časť a nemalo by sa ňou zbytočne mrhať. Keď ste vybrali mäso z pazúrov a nôh, môžete začať pukať väčšie pazúry a telá kraba. Potom, čo ste sa najedli do mäsa pazúrov a nôh, môžete si nakoniec podľa vlastného výberu vybrať telá.

To je všetko k tomu, nech sa páči!

Krabí recepty Dungeness

Keď dostanete svojho kraba domov a uvaríte ho, budete s ním chcieť niečo urobiť. Najlepším spôsobom, ako si túto pochúťku vychutnať, je pripraviť si nejaké recepty. Krabí koláč, krabí cisársky sud a dokonca iba jednoduché jedlo z rozpusteného masla sú vynikajúce spôsoby, ako si pochutnať na tejto chutnej pochúťke.

Krabí koláč

Zloženie:

1 libra krabieho mäsa (varené)

1 vajce (rozšľahané)

¼ pohár majonézy

¼ šálka strúhanky

1 lyžica citrónovej šťavy

2 polievkové lyžice nakrájaného pimenta

2 lyžice nakrájaného zeleného korenia

¼ lyžička soli

¼ lyžička papriky

1 lyžička cibuľovej šťavy

1 lyžica rozpusteného masla

1 lyžicu múky

Ako sa pripraviť:

Krabí mäso, rozšľahané vajce, majonézu, strúhanku, citrónovú šťavu, pimento, zelené korenie, soľ, papriku a cibuľu zmiešame v miske.

Krabiu zmes vyformujte do koláčov a poukladajte ich na plech vyložený papierom na pečenie.

V kastróle rozpustíme maslo, pridáme múku a urobíme svetlohnedý keks.

Do tejto zmesi pridáme krabí koláč a dobre premiešame.

Krabí koláč vložíme do rúry a necháme ich povariť asi päť minút.

Vyberte krabie koláče a poukladajte ich na servírovací tanier. Počas prípravy omáčky udržujte teplotu v rúre.

Do zmesi masla a múky pridajte toto:

2 šálky mlieka

½ čajovej lyžičky soli

¼ lyžička papriky

¼ lyžička cibuľovej šťavy

1 lyžica kukuričného škrobu

Zmes necháme zovrieť a potom pridáme krabí koláč. Varte asi dve minúty a potom odstavte z ohňa.

Koláče polejeme omáčkou a ihneď podávame.

Krabí cisár

Keď si spomeniem na krabieho cisára, zvyčajne si spomeniem na niečo, čo bude veľmi bohaté a ťažké. To môže byť pravda s týmto receptom, ale je tiež veľmi chutný. Toto jedlo bude určite niečím, čo sa rozhodnete mať pri zvláštnych príležitostiach.

Zloženie:

1 tucet krabov

3 vajcia uvarené natvrdo, nasekané

1 šálka strúhanky

2 lyžice múky

¼ lyžička soli

¼ lyžička papriky

¼ lyžička cibuľového prášku

¼ pohár masla

1 pohár mlieka

1 vajce, rozšľahané

Ako sa pripraviť:

Pripravte kraby na varenie tak, že ich očistíte a prasknete pazúrmi.

Akonáhle sú kraby pripravené na roztopenie, roztopte 4 lyžice masla v stredne veľkom kastróle.

Pridajte kraby a povarte ich 2 minúty.

Pridajte nakrájané vajcia, strúhanku, múku, soľ, papriku a cibuľový prášok.

Zmes premiešajte a potom pridajte mlieko.

Ešte trochu premiešajte, hrniec prikryte a varte asi 15 minút na miernom ohni.

Panvicu odkryjeme, pridáme zvyšné maslo a dobre premiešame.

Pokračujte v varení odkryté ešte asi 15 minút alebo kým sa neodparí väčšina tekutiny.

Panvicu odstavíme z ohňa a necháme mierne vychladnúť.

Pridajte vajíčko do omáčky a dobre premiešajte.

Pred vložením do chladničky na chladenie vložte krabovú zmes do rajnice a nechajte ju vychladnúť na izbovú teplotu.

Pred podávaním necháme krabiu zmes odležať asi 20 minút.

Užite si to!

Toto je jedinečný spôsob prípravy kraba a týmto receptom ľahko zapôsobíte na svojich priateľov.

Zloženie:

1 libra krabieho mäsa

1 šálka majonézy

2 lyžice strúhanej cibule

1 citrón (šťava a kôra)

¼ lyžička papriky

½ šálky nasekanej čerstvej petržlenovej vňate

trocha soli a korenia

Ako sa pripraviť:

Spojte všetky ingrediencie do veľkej misy a miešajte, kým nie sú dobre premiešané.

Lyžicu krabej zmesi dajte do malého naolejovaného pekáča.

Vložíme do rúry a pečieme pri 350 stupňoch asi 30 minút alebo kým nebudú navrchu svetlohnedé.

Podávame horúce s krekry.

Toto je starý recept, ktorý sa v mojej rodine traduje už niekoľko generácií a nikdy nesklamal dav!

1 šálka jemne nakrájaných varených kreviet

1 šálka majonézy

1 lyžica suchej horčice

1 polievková lyžica jablčného octu

1 čajová lyžička worcesterskej omáčky

2 lyžičky papriky

pomlčka kajenského korenia

1 šálka strúhaného ostrého syra Cheddar

Všetky ingrediencie zmiešajte v miske a miešajte, kým nebudú dobre premiešané.

Nalejte do malej zapekacej misy a pred podávaním dajte aspoň na 2 hodiny do chladničky.

Podávame s krekry.

Keď som sa prvýkrát vydala, tento recept mi ​​dala svokra. Vždy to bol obľúbený produkt a neustále ho vyrábam na večierky a udalosti!

¼ pohár masla

1 šálka nadrobno nakrájaných šampiňónov

¼ šálka nadrobno nakrájanej zelenej cibule

1 libra vareného krabieho mäsa

1 šálka majonézy

¼ šálka strúhaného parmezánu

1 lyžica čerstvej citrónovej šťavy

¼ lyžička soli

¼ lyžička papriky

Na malej panvici rozpustíme maslo a pridáme huby a zelenú cibuľu.

Varíme, kým huby nie sú jemné, a potom ich necháme vychladnúť.

Spojte krabie mäso, majonézu, parmezán, citrónovú šťavu, soľ a papriku vo veľkej miske a miešajte, kým nie sú dobre premiešané.

Pridajte hubovú zmes a miešajte, kým sa dobre nespoja.

Nalejte do malého hrnca a zakryte igelitom. Pred podávaním dajte aspoň na 2 hodiny do chladničky.

Tento krabový dip získal svoje meno podľa kraba, ktorý obsahuje! Vyrába sa veľmi ľahko a má vynikajúcu zmes chutí.

1 lb krabieho mäsa

1 šálka majonézy

1 šálka strúhaného ostrého syra Cheddar

1 šálka nadrobno nakrájanej zelenej cibule

¼ šálka čerstvej petržlenovej vňate, nasekaná

2 lyžice čerstvej citrónovej šťavy

1 čajová lyžička worcesterskej omáčky

1 čajová lyžička horúcej omáčky

¼ lyžička mletého čierneho korenia

Spojte všetky ingrediencie v stredne veľkej miske a dobre ich premiešajte.

Postriekajte malý kastról sprejom na varenie a po lyžičkách pridajte do krabej zmesi.

Prikryte igelitom a dajte do chladničky aspoň na 2 hodiny, aby sa chute spojili.

Podávame s krekry alebo hranolkami.

Toto je jedno z mojich najobľúbenejších predjedál, pretože sa ľahko vyrába a chutí vynikajúco! Ak máte radi kraba, budete tento dip zbožňovať!

Krab je hlavnou ingredienciou mnohých našich obľúbených jedál a predjedál z morských plodov. Má nízky obsah tukov a výživných látok, ako je vitamín A, takže je to jedlo vhodné pre srdce, ktoré vynikajúco chutí. Aký je váš obľúbený spôsob, ako si vychutnať krab?

Krabí recepty: pazúry a omáčka

1 šálka majonézy

1 lyžica citrónovej šťavy

¼ lyžička horúcej omáčky (alebo podľa chuti)

¼ lyžička cesnakového prášku

1 vajce

1 lb krabieho mäsa

1 šálka strúhanky z chleba Panko

1 lyžicu masla

1 polievková lyžica rastlinného oleja

¼ šálka nadrobno nakrájanej zelenej cibule

Spojte majonézu, citrónovú šťavu, horúcu omáčku, cesnakový prášok, vajce a krabie mäso v stredne veľkej miske a miešajte, kým nie sú dobre premiešané.

Vyformujte malé koláčiky a rozvaľkajte posýpku.

Na strednej panvici na strednom ohni rozpustíme maslo a olej. Koláče povarte z oboch strán do zlatista.

Posypeme zelenou cibuľkou a podávame teplé.

Tieto koláče sú vynikajúce podávané s citrónom aioli.

¼ pohár majonézy

1 lyžica čerstvej citrónovej šťavy

1 čajová lyžička čerstvého kôpru, nasekaná

2 čajové lyžičky kapary, nasekané
¼ lyžička soli

¼ lyžička mletého čierneho korenia

V malej miske spolu vyšľaháme majonézu, citrónovú šťavu, kôpor, kapary, soľ a korenie.

Podávame s krabími koláčmi.