ako na to?

Ako na oblačné vajcia?

Obalené vajcia sú jedným z najobľúbenejších raňajkových receptov s nízkym obsahom sacharidov. Boli tu od začiatku vekov. Existuje veľa variácií, ale všetky zdieľajú niektoré spoločné znaky: zmes mlieka a smotany, vajec, syra a slaniny alebo šunky, varená na panvici, kým nebude hotová. Zvyčajne sa jedia studené a podávajú sa s džemom alebo krémovou polevou. Môžete ich jesť ku káve alebo čaju.

Existuje niekoľko spôsobov, ako vyrobiť oblačné vajcia. Niektorí ľudia radi varia suroviny osobitne, aby sa pri varení na panvici príliš nemiešali. Iní dávajú prednosť použitiu kuchynského robota namiesto mixéra, pretože to uľahčuje a urýchľuje mixovanie. Ja osobne rád používam ruky a všetko nakrájam na malé kúsky, než ich pridám naraz na panvicu, čo má za následok menší neporiadok a rýchlejšiu dobu varenia.

Vyskúšal som výrobu oblačných vajec v rôznych druhoch foriem a najlepšie fungujú, ak sa dajú do formy na muffiny. Ak ich chcete pripraviť na koláče, vdolky alebo vafle, musíte ich najskôr upiecť. Ak to chcete urobiť, nechajte cesto asi 15 minút odležať a rúru predhrejte na 350 stupňov Fahrenheita (177 stupňov Celzia). Potom vložte panvice dovnútra a zapnite brojler. Varenie by malo trvať iba asi 5 minút. Ak chcete vyrobiť pravidelné oblačné vajcia vo forme, postupujte podľa pokynov vyššie. V polovici zapnite brojler a nechajte ho piecť, kým nie je zlatohnedá. Keď ju vyberiete z rúry, nezabudnite na ňu položiť maslovú krémovú polevu. Ak máte radi radšej vajíčka na tvrdo, potom ich stačí pridať počas posledného kroku varenia.

Vajcia Keto Cloud Vajcia Tlač Ingrediencie 6 vajec

  • 1 šálka ťažkej smotany na šľahanie
  • ¼ hrnček parmezánu
  • 1 strúčik cesnaku
  • Štipka soli

Pokyny

Oddeľte žĺtky od bielkov. Snažte sa udržiavať dva rôzne zásobníky (žltý a biely) čo najpodobnejšie veľkosti. Vložte žĺtky do misy a miešajte, kým sa nestanú tekutými. Pridajte silnú smotanu na šľahanie, parmezán, strúčik cesnaku a štipku soli. Šľahajte spolu, kým nie je zmes krémová a nemá viac hrudiek. Pridáme sneh z bielkov a šľaháme, kým sa to všetko nezapracuje. 3.5.3226

Pri príprave modrých syrov a slaninových oblačných vajec postupujte podľa rovnakých pokynov ako vyššie, ale pridajte 2 prúžky varenej slaniny a 1 unciu rozpadnutej nivy.

Souffle Cloud Vajcia

Ak chcete pripraviť Cloud Eggs Soufflé, postupujte podľa rovnakých pokynov ako vyššie a varte ich vo forme na muffiny asi 15 minút alebo dovtedy, kým bielky nezískajú zlatohnedú farbu.

Špargľový syr strata

Špargľu si veľmi užívam. Existuje toľko rôznych spôsobov varenia. Môžete ho pridať do každého jedla, napríklad do polievok alebo cestovín. Môžete ich dokonca jesť surové s trochou avokáda a korenia.

Skutočne ľahkým a sýtym receptom na špargľu sú vaječné vrstvy. Je to skvelé kedykoľvek počas dňa a môžete ho dokonca zdieľať s priateľmi. Stačí si pripiecť chlieb, pripraviť špargľu a dochutiť ju vaječnou zmesou. Je to také ľahké, že to dokázala aj tvoja mama.

Špargľový syr Strata recept Tlačové prísady ½ lb špargle

  • 4 kusy chleba podľa výberu (použil som 2 krajce bezlepkového chleba)
  • 2 šálky strúhaného syra čedar
  • 6 vajec
  • 1 ČL sušeného kôpru
  • ½ lyžičky soli
  • ¼ šálka mlieka (alebo viac, ak je to potrebné) Pokyny Predhrejte rúru na teplotu 300 stupňov Fahrenheita (148 stupňov Celzia).

Pridajte trochu oleja a chlieb opečte, kým nezíska zlatohnedý odtieň. Potom nastrúhajte syr a nakrájajte špargľu na 2-palcové kúsky. V mixovacej miske rozšľahajte vajcia, mlieko, kôpor a soľ, kým nie sú všetky ingrediencie dobre zapracované. Špargľu a chlieb rovnomerne rozložte na dno pekáča. Nalejte na vrch vajcovú zmes a na ňu pridajte strúhaný syr. Pečieme v rúre 40-45 minút alebo kým nestuhnú.