Kuchyne

Ako na najlepšie grilovanie?

Termín „grilovanie“ sa vzťahuje na metódu varenia mäsa na ohni. Grilovačka je jednou z najbežnejších surovín používaných pri grilovaní. Vyrába sa z mletých sušených bylín, korenia a ďalších korenín, ako je cukor alebo melasa. Názov grilovanie pochádza zo skutočnosti, že sa tradične údené mäso nazývalo grilovanie. Dnešné grilovanie sa však často označuje ako grilovanie alebo údenie.

Čo je to BBQ Rub?

BBQ rub je druh dochucovadla, ktoré sa zvyčajne aplikuje priamo na mäso pred jeho vložením do fajčiara. Pomáha zmäkčovať a dochucovať mäso, takže sa ľahšie varí. Spravidla sa vyrába so soľou, korením, cesnakovým práškom a inými dochucovadlami. Niektoré značky si pridávajú do drhnutia cukor alebo med. Väčšina druhov je k dispozícii v rôznych príchutiach vrátane horkej omáčky, sladkej chilli omáčky a dokonca aj kávového extraktu.

Prečo používať BBQ Rub?

Je to skvelý spôsob, ako vylepšiť svoj zážitok z grilovania. Môžete ho použiť na akýkoľvek rez mäsa, ale najmä na bravčové pliecko a hrudník. Zlepší im to chuť, pretože už sú uvarené, keď na ne natriete krém. Rub tiež dodáva vlhkosť, aby počas varenia príliš nevyschli. Je to zvyčajne kombinácia bylín a korenia, takže si môžete ľahko upraviť chuť podľa svojej chuti.

Čo je to dobrá BBQ guma?

Na trhu existuje niekoľko zmesí, ktoré fungujú veľmi dobre. Mnoho pitmastov v Kansas City používa mix s názvom „Jack’s Fire“, ktorý je pomenovaný podľa populárnej siete reštaurácií Q39. Táto spoločnosť tiež vyrába skvelé bravčové mäso na pomalé varenie s názvom The Bold and Smoky.

Čo je recept na grilovanie?

Nájdete veľa receptov na výrobu vlastného trenia, ale môžete si ich kúpiť aj vo väčšine obchodov s potravinami alebo vo veľkých škatuliach. Najbežnejšími prísadami v potieraní sú soľ, korenie, cesnakový prášok, čili prášok, kmín, paprika a hnedý cukor. Niektorí hlupáci pridávajú aj ďalšie prísady, vďaka ktorým je ich trenie jedinečné, napríklad zelerová soľ, tymián, kajenské korenie alebo dokonca kávová usadenina.

Aký je najlepší BBQ Rub?

Najlepšie pre vás bude záležitosť osobných preferencií. Väčšina je navrhnutá na prácu s konkrétnym druhom mäsa alebo štýlom grilovania, iné sa však dajú použiť na čokoľvek. Je dobré otestovať niekoľko oterov, kým sa rozhodnete pre taký, ktorý sa vám najviac páči. Predtým, ako sa pokúsite vyrobiť si vlastný, vyskúšajte najskôr tie, ktoré ste kúpili v obchode.

Čo robí BBQ Rub?

Varí mäso a dochucuje ho. Pretože sa mäso varí na otvorenom plameni, jeho trenie pomáha zabrániť vysušeniu. Nie je nezvyčajné, že v mäse je veľa soli, pretože to pomáha mäsu udržať si vlhkosť. Gumy tiež dochutia vonkajšiu časť mäsa a v niektorých prípadoch môžu dochutiť aj vnútro.

Prečo je môj BBQ gumový krém celý červený?

Niektorí ľudia si radi pridávajú potravinárske farbivá do rubov, aby im poskytli príťažlivejší vzhľad. Červené potravinárske farbivo spôsobí, že rub sa zafarbí na červeno, zatiaľ čo žlté naopak.

Musím pred alebo po fajčení použiť BBQ gumu?

Pred uvarením mäsa by ste mali vtierať. To sa zvyčajne robí predtým, ako sa vloží do slaného roztoku alebo do marinády. Tento typ prípravy sa označuje ako „mop“ v súťažných grilovacích kruhoch.

Kde môžem získať recept na moje vlastné trenie?

Na internete nájdete recepty na domáce trenie. Niektoré si dokonca môžete kúpiť v obchodoch, ak nemáte chuť na vlastnú výrobu. Väčšina bežných prísad do drviny je soľ, korenie, kajan, cesnakový prášok a hnedý cukor. Môžete tiež použiť citrónovú šťavu alebo pivo, ktoré vám pomôžu zachovať chuť a vlhkosť. Skombinujte tieto ingrediencie podľa vášho vkusu a určite si, koľko z nich chcete použiť.

Čo je to mäso na trenie?

Toto je slangový výraz pre aplikáciu rubu na vaše mäso. Môžete ho trieť, rolovať, slamerovať alebo robiť čokoľvek iné, čo chcete urobiť, aby sa rub vtieral do mäsa. Napriek tomu nie je všeobecne známe, že sa pri tom nemusíte potiť, takže si nemusíte dávať dole košeľu. Taktiež nemusíte z mäsa odstraňovať striebornú kožu. Väčšina hltačov to nechá iba pôsobiť, zatiaľ čo mäsko ochutí mäso aj pod ním.

Aký je najlepší spôsob nanášania masa na mäso?

Existuje niekoľko spôsobov, ako si môžete vtierať, ale väčšina ľudí radšej použije ruky. Takto môžete zaistiť rovnomerné prilepenie rubu na všetky časti mäsa. Niektorí ľudia radi používajú igelitovú tašku, z ktorej je vytlačený vzduch. Za normálnych okolností sa to vykonáva utesnením gumy vo vnútri vrecka a následným pretlačením do masa. Na jeho aplikáciu môžete tiež použiť mop na trenie na grilovanie, ktorý pozostáva z látky alebo papierovej utierky, na ktorej je trenie.

Môžete si mäso potrieť deň predtým?

Väčšinu trenín je možné v prípade potreby použiť deň vopred. Pravdepodobne si nevšimnete príliš veľký rozdiel v príchuti, ak ju použijete tak ďaleko pred časom. Uchovávajte mäso na bezpečnom mieste ako je chladnička, aby nedošlo k kontaminácii rubu vonkajšími zdrojmi.