Jedlo

Ako jesť nohy snehových krabov?

Existuje mnoho spôsobov, ako jesť snehové kraby. Niektorí ľudia ich radšej konzumujú v surovom stave, iní ich majú radi v pare alebo vyprážané. Ak chcete vyskúšať niektoré z týchto rôznych druhov krabích nôh, tu je niekoľko rád:

1) Kraby v pare alebo vyprážané snehové kraby: Parné alebo vyprážané snehové kraby sú jednou z najobľúbenejších metód, pretože je ľahký a rýchly spôsob ich prípravy. Naparovanie alebo vyprážanie snehových krabov sa však neodporúča, ak na to nemáte čas. Musíte udržiavať teplotu najmenej 70 stupňov Fahrenheita (21 ° C).

2) Surové krabie mäso zo snehu: Ak hľadáte najlepšiu chuť, mali by ste zvoliť surové krabie mäso. Je to veľmi chutné, ale pred jedlom si vyžaduje malú prípravu.

3) Dusené krabie mäso z mäsa: Dusené krabie mäso je ďalšou metódou prípravy snehových krabov. Spravidla sa podávajú s omáčkou. Tieto kraby sa pripravujú pomocou parného stroja.

4) Sušené krabie mäso zo snehu: Ďalšou možnosťou pre tých, ktorí si chcú vychutnať svoje krabie mäso, je sušené krabie mäso. Sušené krabie mäso je podobné ako čerstvé krabie mäso, až na to, že obsahuje soľ a ďalšie prísady, ako je cukor, korenie atď.

5) Varené snehové krabie mäso: Toto je tradičný spôsob prípravy krabieho mäsa. V minulosti bol veľmi populárny, ale teraz sa zriedka používa.

6) Recepty na snehové kraby: V dnešnej dobe sa snehové kraby používajú v mnohých tradičných jedlách a väčšina z týchto receptov sa zvyčajne podáva v rôznych reštauráciách. Chuť týchto jedál je jedinečná a páči sa im veľa ľudí po celom svete. Ak chcete vyskúšať niektoré z týchto receptov, tu sú niektoré z nich:

a) Krabí koláč: Krabí koláč sa vyrába z krabieho mäsa a zvyčajne obsahuje ďalšie prísady, ako sú strúhanka alebo iné obilniny, vajcia, korenie (soľ, korenie atď.) a nejaký druh rastlinného oleja. Zo zmesi sa vytvorí guľka alebo malý plochý koláč. Môže byť vyprážaný alebo pečený v závislosti od receptúry.

b) Mäkký krab: Toto je ďalší populárny recept, ktorý sa zvyčajne pripravuje s mäsom modrého kraba. Celý krab je uvarený bez škrupiny, vďaka ktorej je mäkký. Môže sa marinovať v nejakom druhu omáčky alebo sa môže podávať so špeciálnou omáčkou. Chutí vynikajúco, keď sa podáva s hranolkami a zelným šalátom.

c) Krabí cisár: Tento recept sa zvyčajne pripravuje s mäsom kraba Dungeness. Je to populárny recept v oblasti Marylandu v Spojených štátoch. Spravidla sa podáva ako predjedlo a pozostáva z krabieho mäsa s určitým druhom vajec (zvyčajne z bielkov), strúhanky, korenia (soľ, korenie atď.) A niektorých ďalších prísad. Zmes sa potom vypráža alebo pečie. Po uvarení sa môže podávať s nejakým druhom zeleniny, ako je hrášok alebo mrkva, a nejakým druhom škrobu, ako je ryža alebo zemiaky.

d) Krabí koláč Benedikt: Toto je jedno z najobľúbenejších jedál v Spojených štátoch a Kanade. Normálne sa pripravuje na raňajky alebo neskoré raňajky, ale podáva sa aj na obed alebo večeru v rôznych reštauráciách. Skladá sa z dvoch krabových koláčov podávaných na anglickom muffine a pokrytých holandskou omáčkou. Miska sa môže podávať aj s nejakým druhom zeleniny a škrobom, ako sú zemiaky alebo ryža.

e) Krabí Newburg: Toto je jeden z najobľúbenejších receptov v Spojených štátoch. Bežne sa pripravuje z mäsa kraba Dungeness (alebo modrého kraba) a môže sa podávať ako predjedlo, predjedlo alebo dokonca ako príloha. Krabí mäso je uvarené na smotane a so žĺtkami. Môžeme podávať s ryžou alebo cestovinami.

f) Krabí polievka: Toto je jeden z najobľúbenejších receptov z Marylandu (v Spojených štátoch). Spravidla sa pripravuje z mäsa modrého kraba a je veľmi chutné. Môže sa podávať ako predkrm alebo ako hlavné jedlo. Recept obsahuje zeleninu, smotanu a mlieko.

g) Plnený krab: Toto je ďalší populárny recept v Spojených štátoch. Pripravuje sa z mäsa modrého kraba a zvyčajne sa podáva ako predjedlo. Krabí mäso je zmiešané s posýpkou, maslom, majonézou, smotanou, dochucovadlom (soľ, korenie atď.) A ďalšími prísadami, ktoré mu dodajú chuť.

h) Krabí koláč: Jedná sa o malé koláčiky, ktoré sú vyrobené z kusového krabího mäsa. Môžu byť vyprážané alebo pečené a podávané s trochou omáčky. Mnoho reštaurácií podáva toto jedlo ako predjedlo alebo predjedlo.

i) Mäkký krab: Jedná sa o jednoduchý recept, ktorý je možné pripraviť s mäsom z modrého kraba. Spravidla sa podáva ako predjedlo. Pred podávaním ho môžeme marinovať v octe alebo rozpustenom masle.

j) Paprikový krab: toto je jeden z najobľúbenejších receptov v Singapure a Malajzii. Spravidla sa pripravuje pomocou časti nôh modrého kraba. Mäso (stehná) sa povarí a potom sa podáva spolu s pikantnou omáčkou a kokosovým mliekom. Môžete pridať aj trochu zeleniny, napríklad mrkvu, cibuľu a niektoré druhy papriky, aby ste získali chuť.

k) Krabí Rangún: jedná sa o jedno z najobľúbenejších predjedál v Spojených štátoch. Skladá sa z wontonského obalu, ktorý je naplnený krabím mäsom a nejakým druhom syra (zvyčajne čedar). Špeciálna omáčka zo smotanového syra slúži na to, aby plnka držala pohromade a dodala jej chuť. Zmes sa potom vypráža a podáva sa teplá. Môže sa podávať aj s vtipom

h nejaký druh sladkej chilli omáčky alebo slivkovej omáčky.

l) Krabí biftek: jedná sa o hustú polievku pripravenú z kusového krabieho mäsa a rôznych prísad, ako je zelenina, maslo, bylinky (petržlen, bobkový list atď.), mlieko a smotana. zmes sa varí, až kým nezhustne.

m) Jumbo kusové krabie koláče: sú to krabové koláče vyrobené z jumbo kusového krabieho mäsa. obyčajne sa korenia a potom sa vyprážajú alebo pečú. môžu sa podávať s omáčkou, napríklad s tatárskou omáčkou alebo s koktailovou omáčkou.

n) Krabí florentín: tento populárny recept z južných Spojených štátov sa zvyčajne pripravuje z mäsa modrého kraba a špenátu. Mäso dusíme na masle, kým nezíska zlatistú farbu, a potom ho ochutíme. Pridá sa čerstvý baby špenát (uvarený). Potom sa zmes varí, kým sa tekutina neodparí. Môžeme podávať s nejakým druhom chleba.

o) Krabí polievka: veľmi jednoduchý a obľúbený recept, ktorý sa dá pripraviť z mäsa modrého kraba. Mäso sa zvyčajne varí so zeleninou, mliekom, smotanou a rôznymi dochucovadlami. Normálne sa podáva teplé.

p) Deviled Krabí: toto je veľmi jednoduchý recept, ktorý sa dá pripraviť z mäsa modrého kraba. Mäso sa varí, vyberie a potom sa dochutí soľou, čiernym korením, kajenským korením a niektorými druhmi bylín (kôpor, petržlen atď.). Pre chuť mu môžu byť pridané aj niektoré druhy potravín, ako napríklad kari korenie.

q) Krabí cisársky: toto je recept z južných Spojených štátov, ktorý sa zvyčajne pripravuje z kusového krabieho mäsa a masla. Zmes je okorenená a pečená, kým nestuhne. Toto jedlo sa zvyčajne podáva teplé s trochou chleba.

r) Krabie z mäkkej škrupiny: v tomto recepte sa používajú 2 až 4 kraby z mäkkej škrupiny, ktoré sú očistené, okorenené a potom vyprážané. Môžu sa jesť ako také alebo sa môžu použiť v iných receptoch.

s) Krabí koláč: tento recept používa mäso z modrého kraba, ktoré je zmiešané s trochou strúhanky, bylinkami a korením (petržlen, chilli korenie, čierne korenie atď.). Zmes môže byť buď vyprážaná alebo pečená. Populárnym receptom je použitie veľkej panvice a smaženie z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu. Spravidla sa podávajú s trochou omáčky alebo sa konzumujú ako také.

t) Krabí paella: tento populárny recept zo Španielska sa pripravuje z ryže, zeleniny (kapia, hrášku, kukurice a paradajok) a krabího mäsa. Ryža sa varí, kým nezmäkne a kým sa do nej pridajú ďalšie prísady, pridá sa trochu vody. Zmes sa potom varí, kým sa všetko dobre nezapracuje a tekutina sa neodparí.