ako na to?

Ako dlho variť hovädzie mäso?

Varenie hovädzieho mäsa z konzervy v pomalom sporáku je jedným z najobľúbenejších receptov medzi našimi čitateľmi. Väčšine z nich sa to veľmi páči. Dokonca ich veľmi radi vyrábajú aspoň raz týždenne! Ale sú ľudia, ktorí nemajú radi hovädzie mäso z konzervy alebo chcú obmedziť konzumáciu mäsa, a tak uprednostňujú iné druhy mäsa. Existuje veľa dôvodov, prečo niekto nemusí mať rád hovädzie mäso z konzervy alebo ak má rád, môže mať odlišné preferencie. Ak hľadáte recept, ktorý uspokojí vaše chute bez toho, aby ste museli ísť von a kúpiť si iný mäsový výrobok, potom je tento príspevok určite pre vás!

Najlepšie na hovädzom mäse v konzerve je, že sa pripravuje naozaj ľahko. Trvá to menej ako 30 minút od začiatku do konca a vždy chutí vynikajúco! Takže ak hľadáte rýchle jedlo, ktoré vám nezruinuje banku, potom je toto pravdepodobne spôsob, ako ísť.

Na akom druhu mäsa najradšej konzumujete hovädzie mäso z konzervy? Akú omáčku používate? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie!

Ako dlho varíte hovädzie mäso v kukurici v pomalom sporáku

Pomalé hrnce sú pohodlnou metódou varenia veľkých kúskov mäsa, pretože vám umožňujú vložiť suroviny pred prácou a po návrate majú pripravené chutné jedlo. Pomalý hrniec je tiež známy ako Crock-Pot a tieto spotrebiče je možné nastaviť tak, aby sa samy vypínali 4 – 6 hodín po začiatku doby varenia.

Kukuričné ​​hovädzie mäso sa zvyčajne vyrába z hovädzieho mäsa konzervovaného v zmesi soli, korenia a ďalších prísad. Názov pochádza z úpravy mäsa veľkými kúskami soli, ktoré sa označujú ako „kukurica“. Vyrába sa zvyčajne z menej citlivých častí kravy, napríklad z brucha, a zvyčajne sa pečie alebo varí, pretože je príliš tvrdá na to, aby sa dala jesť bez varenia.

Existuje veľa rôznych druhov hovädzieho mäsa z konzervy, podľa toho, ako je pripravené a aký kus mäsa sa používa. Najobľúbenejšou prípravou je varený alebo pečený hovädzí kĺb, ktorý sa zvyčajne podáva teplý alebo studený s kapustou alebo zeleninou. Veľmi obľúbený je aj hash s kukuricou alebo sendvič s ním vyrobený.

Všetky ingrediencie sú ľahko dostupné online alebo v miestnych obchodoch s potravinami. Príprava jedla trvá niekoľko hodín, pretože je potrebný pomalý hrniec. Na jeho prípravu je potrebné dodržať recept a pokyny uvedené nižšie.

Zloženie

  • 1 – 2 libry hovädzieho mäsa z konzervy (potrebné množstvo sa líši v závislosti od veľkosti a tvaru mäsa)
  • 2 šálky vody
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná na 8 kusov
  • 2 celé klinčeky
  • 1 bobkový list
  • Čierne korenie a morská soľ (voliteľné)

Inštrukcie

  1. Pomalý hrniec zapnite na maximum a do hrnca pomalého hrnca vložte hovädzie mäso, vodu, cibuľu, klinčeky, bobkový list a čierne korenie (a ak chcete, morskú soľ) a nechajte ich variť 7-8 hodín.
  2. Akonáhle sú všetky ingrediencie uvarené, pred podávaním vyberte klinček z mäsa a bobkový list. Podávame s maslom alebo nastrúhaným ražným chlebom, mrkvou a varenými zemiakmi.
  3. Užite si to!

Z hovädzieho mäsa a kapusty, kde sa dozviete, ako dlho trvá varenie hovädzieho mäsa